Skoči na glavno vsebino

Rezultat iskanja slik za zavod za šolstvo logo

Nedelja, 15. 9. 2019 Kaštela – Rogoznica

Iz Kaštele smo se odpravili proti Rogoznici. Vmes smo se ustavili in se končnoooo kopali, šli smo na sup in se malo hecali, tudi prevračali smo se. Družili smo se s posadko iz Brežic. Skakali smo z jadrnice. Ida in Meta sta s Supom peljali Jožeta na kopanje v nizko vodo. Tadej je užival, ko je z Ido plaval do boje in ga je Meta peljala s Supom. Kosilo je bilo odlično, golaž z njoki. Skipper Igor je po Jožetovem mnenju napravil najboljšo solato kar jih je kda koli jedel. Vmes smo jedli sadje.

Vsi smo se preizkusili v vožnji z jadrnico. To ni tako težko, če poslušamo kapitana, ki nas uči.

Ob štirih smo prispeli v Rogoznico. Tam smo imeli srečanje vseh ekip. Igrali smo skupinske igre, spoznavali nove prijatelje ter pozdravili stare kolege.
Zvečer smo šli v disko in s prijatelji spoznavali punce, ki večinoma govorijo angleško.  Bilo je vroče. Tadej je plesal z lušzno punco iz Nemčije. Vitalii je spoznal Angležinjo. Beqir je spoznal novega prijatelja iz jadrnice številka 104. Jože je plesal s prijateljico, ki jo je poznal že od prej. Doma je iz Ribnice. Iskali smo prijatelje z zapestnicami, žal vsi nismo našli pare. V ponedeljek bomo odpluli na otok Šolta.

Dostopnost