Skoči na glavno vsebino

Danes smo se 8. in 9. razred odpravili v vas Gorenje pri Zrečah. Pričakali so nas prijazni učitelji doma ter nam razložili urnik in pravila obnašanja. Za razliko od prejšnjega tedna smo uživali v sončnem dnevu, brez kapljice dežja.

Otroci so zapisali svoje vtise:

SVETLANA:

Danes zjutraj smo se zbrali pred Labodom. Nato smo odšli na pot. V Celju smo imeli malico. Ko smo prispeli, smo imeli strogi sprejem. Takoj smo se morali preobuti v copate. Nato smo odšli na kratek sprehod do cerkve in si ogledali malo okolico. Imeli smo kosilo, ki je bilo zelo dobro – imeli smo čufte in pire krompir. Po kosilu smo imeli prosti čas in smo ga preživeli zunaj. Po počitku smo imeli ogled jelenov. Videli smo razline rogove. Eni so bili težki, drugi pa lahki. potem smo se igrali na igrišču. Za večerjo smo imeli gres in kakav. čaka nas še nočni sprehod. Zelo se veselim naslednjih dni in komj čakam, da gremo na bazen. Imamo se dobro. Pogrešam učiteljico Tjašo.

VITALII:

Spoznal sem nove prijatelje. Nisem pričakoval, da bomo tako dale hodili, niti da se bo Elvisu vrtelo. Tle gor se počutim dobro. Zvečer gremo na sprehod. Žiga je zadel koš iz sredine. Tle imajo dobro hrano.

Ni mi všeč, da nam ne dovolijo v prijateljsko sobo.

Maša Rihter (prof. bio. in gos.)

Dostopnost