Skoči na glavno vsebino

Danes zjutraj, ko smo se zbudili, smo se uredili in šli ven na jutranjo telovadbo. Prišla nas je razgibat čebelica Tatjana, ki je imela aerobiko. Čebelo smo tudi mučili, da teče, ampak se ji ni dalo. Po telovadbi smo imeli zajtrk. Imeli smo zelo dober zajtrk. Potem smo ocenjevali sobe. Spet so prišle čebelice iz druge države in so se kregale. Ena čebelica je bila zaljubljena, druga pa je rekla “Tih bod!” Šli smo z enim zelo prijaznim učiteljem Matejem streljat z lokom. Bilo je zelo zanimivo, ko smo streljali balone na tarči. Itak je učiteljica Iva zadela balon! Anjesa je zmagala. Martin je bil pa ves čas najboljši in je ful dobro ciljal. Šli smo se še petanko. A veste, kaj je to? To je podobno balinčkanju. Po balinčkanju smo prišli na igrišče in igrali nogomet. Spočili smo se in odšli na kosilo. Po kosilu smo imeli počitek. Ko je bilo konec počitka, smo se razdelili punce in fantje posebej in se pogovarjali o odraščanju. Bilo je smešno in zanimivo. Dopisovali smo si med seboj in ugotavljali, na kakšen način se pogovarjamo. Šli smo na večerjo. Potem smo v prostem času se igrali z vrtcem, Leja se je naučila igrat ukulele in šli smo igrat rokomet in košarko. Lepo smo zaključili dan z vprašanji. Vsak večer se pred spanjem usedemo ob lučki.

Martin: Prvo kot prvo, dopadlo se mi je lokostrelstvo pa petanka, ko smo špilal. Pa po večerji prosti čas mi je bil fajn, ko smo rokomet špilal.

David: Najbolj všeč mi je bilo, ko smo z lokom streljal. Ko smo počival, mi je bilo všeč.

Leja: Všeč mi je bilo, ko so bile čebelice in je čebelica bila zaljubljena, druga pa ji je rekla, da naj bo tiho. In, ko mi je učiteljica Veronika naredila kitke.

Anjesa: Všeč mi je bilo, ko sem zmagala. Večkrat! Zanimivo je bilo to lokostrelstvo. Smo imeli zelo prijaznega učitelja. Šli smo na sprehod in jedli češnje. Bil je zelo dober dan in sončen.

Učiteljica Iva: Zadela sem balonček na tarči!

Dominik: Ko smo šli tudi malo na sprehod, je blo zakon. Ko smo streljali z lokom, sem enkrat faliu. Srnjake smo gledal. Šli smo se slepe miši v sobah.

Dostopnost