Skoči na glavno vsebino

Današnji dan so učenci opisali takole:

JAN: Fajn je blo! Tarče pa jabolko.

ALEN: Streljali smo z lokom  in ravnateljica Barbara  je bila na obisku.

KRISTJAN: Igrali smo nogomet. Streljali smo z lokom. Gremo spat.

LARISA: Lepo. Tarča. Vesela.

DAVID: Da smo bili na pijači.

 

ALEN: Danes zjutraj sva se z Drenom zbudila ob 6:49. Pojedli smo zajtrk in smo šli na telovadbo. Z učiteljem Maticem sva šla teči do Kolpe in nazaj. Cel dan je bil zelo odličen.

DREN: Danes smo igrali nogometno finale Krško- Murska Sobota. Rezultat je bil 4:8. Ko smo končali tekmo smo streljali z loki. Zvečer smo šli na sprehod in se igrali igro s slušalkami, pri kateri smo ugibali besede. Ugotovil sem vse besede.

SHAAN: Zjutraj sem se komaj zbudil. Danes sem pri streljanju z lokom zadel točno v sredino tarče. Prvi sem zadel jabolko nad tarčo. S puncami smo igrali nogomet. Pozneje smo igrali tudi s fanti. Zvečer smo se zabavali.

ANŽEJ: Igrali smo nogomet s fanti in puncami. Bil sem zelo utrujen. Pogrešam domače.

JAKOB: S fanti smo se zbudili 5:50. dopoldne sem sem vpičil v koprivo. Za večerjo smo jedli šmorn. Še prej smo streljali z lokom in zadel sem jabolko. Upam, da bom lahko še lokostrelil. Zabaval sem se.

ALJAŽ: Danes zjutraj smo imeli za jest gres. Ko smo pojedli zajtrk, smo šli nabirat rastline. Z Jakobom sva morala nabrat veliko koprivo. Pol za kosilo smo imeli čufte in pire krompir. Potem so šli igrat nogomet. Prinašal sem jim vodo. Pol smo šli z loki strelat v tarčo. Tako sem močno napenjal lok, da sem preluknjal tarčo. Pol smo šli na večerjo, za večerjo je bil šmoren. Potem smo šli igrati nogomet. Potem smo šli na sprehod k reki in smo videli jajca od nanduja.

BLAŽ: Zjutraj smo imeli telovadbo, smo tekli in sem bil prvi. Drugo smo šli z učiteljico spoznavat naravo in smo se učili o rastlinah. Igrali smo še nogomet z drugimi fanti in puncami. Prišla je naša ravnateljica Barbara Smolej Fritz in smo se pogovarjali. Moj dan je bil odličen.

Dostopnost